Russiskundervisning – nu kun i Ribe

I “Horisont” DR1 mandag d. 22-6. 2009 var Anders Fogh Rasmussen i studiet som kommende generalsekretær i NATO. En stor del af udsendelsen handlede om NATO og Rusland/Anders Fogh Rasmussen og Rusland. Anders Fogh Rasmussen udtalte bl.a., at han i sin nye stilling ønskede at kommunikere MEGET med Rusland. Og så tænker jeg, som formand for Russisklærerforeningen, at jeg håber da, at Anders Fogh Rasmussen kan rådføre sig med nogle, der dels taler russisk og dels har indgående kendskab til russiske forhold.

Sådanne personer findes, men hvor længe? hvis den nuværende sprogpolitik (eller mangel på samme) varer ret meget længere. I skoleåret 2008-2009 blev der oprettet 1 – ét –hold med russisk i 1.g  (det blev oprettet i januar i Ribe).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *