Afrikaanse Taalmuseum

Afrikaanse Taalmuseum i Paarl, Sydafrika et et af verdens ældste sprogmuseer. Det blev åbnet i 1979.
Afrikaanse Taalmuseum i Paarl, Sydafrika, er et af verdens ældste sprogmuseer. Det åbnede i 1975.

Findes der også et sprogmuseum for afrikaans?

Ja, det gør der heldigvis. Det ligger i Paarl, ca. 50 km. nord for Cape Town i Sydafrika. Det er indrettet i en meget smuk bygning og drives af tre meget entusiastiske medarbejdere. Du kan besøge det her.

Jeg løb bogstaveligt talt gennem museet i løbet af de 12 minutter, som vores bus kunne vente på mig og mine hollandske studiekammerater. Dette er derfor ikke en anmeldelse, men blot en oplysning om at museet eksisterer, og meget gerne vil have internationale kontakter og ideer.

Margrete Bak, Solo Jobdesign

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *